I am 7:00. I get up and dressed, it takes 15 minutes.	I am 12:30. I eat my lunch for 15 minutes.
I am 7:15. I have breakfast for 30 minutes.	I am 12:45. It is play time for three-quarters of an hour.
I am quarter to eight. I read a story for half an hour.	I am 1:30. It is outdoor PE for one hour.
I am 8:15. I walk to school for 15 minutes.	I am 2:30. The teacher reads a story for 30 minutes.
I am 8:30. I play in the playground for half an hour.	I am 3:00. I walk home for quarter of an hour.
I am 9:00. I have handwriting practice for 30 minutes.	I am 3:15. I play in the garden for 60 minutes.
I am 9:30. It is numeracy for an hour.	I am 4:15. I make a card for Granny for half an hour.
I am 10:30. It is break time for half an hour.	I am quarter to 5. I watch tv for 30 minutes.
I am 11:00. It is literacy for 60 minutes.	I am 5:15. I help Mummy make a cake for 15 minutes.
I am 12:00. It is topic work for 30 minutes.	I am 5:30. I eat my supper for half an hour.